Beta ja tilaukset

Beta-versioita voidaan käyttää tilauksella tai ilman, aivan kuten virallisesti julkaistuja versioita. Jos haluat kokeilla beta-version lisätoimintoja, tarvitset tilauksen, joka sisältää Kaspersky VPN:n. Beta-versioille ei ole erityistä lisenssiä. Lisätietoja tilauksen hankkimisesta ja aktivoimisesta on artikkelissa Päivitä rajoittamattomaan versioon.

Huomautus: Sinun on rekisteröitävä erillinen My Kaspersky -tili, jotta voit käyttää sitä yksinomaan beta-testaukseen.

Jos olet jo ostanut tilauksen, älä lisää aktivointikoodeja My Kaspersky -tiliisi, jota käytetään vain beta-testaukseen. Jos teet niin, sovellus aktivoi tilauksen automaattisesti ja tilauksesi alkaa vanhentua. Katso My Kaspersky tilausten tarkistaminen My Kaspersky -ohjeesta.

Jos et ole kirjautunut My Kaspersky -tilillesi ja haluat ottaa tilauksen käyttöön, voit palauttaa tilauksesi. Lisätietoja tilauksen katkaisemisesta on Tietoja anonyymeistä tilauksista -artikkelista.

Jos käytät jo tilausta, voit käyttää vain tilausominaisuuksia beta-versiossa samassa tilauksessa. Tilauksesi voimassaoloaikaa ei pidennetä betatestauksen keston verran.